GeekGarage.dk domænet bliver misbrugt på discord! -GeekGarage.dk
Featured Image

GeekGarage.dk domænet bliver misbrugt på discord!

Posted by GeekGarage.dk on 19 November 2020

**For english scroll down**

Jeg er i dag blevet gjort opmærksom på at mit brand navn, er blevet misbrugt i en meget koncentreret kampagne omkring Counter Strike Gambling. Det skal være meget klart og tydeligt at GeekGarage.dk intet har med dette at gøre og vi har taget de nødvendige steps for at få det stoppet, nu ligger det ved discord support.

Sidder der nogen der ude og har kendskab til mit brand bliver misbrugt andre steder, vil jeg meget gerne høre om det og i kan altid fange mig via en af de mange sociale platforme jeg har.

Jeg ser meget alvorligt på hændelsen, og sidder der nogen der ude med viden om hvem der står bag dette misbrug vil jeg gerne modtage konkrete beviser så det kan blive politi anmeldt.

Til sidst vil jeg bare gerne undskylde for det der er blevet sendt til jer der ude! Nej, jeg har ikke noget med det at gøre men mit navn er blevet misbrugt og det skal folk vide at jeg ikke kan stå bag! Håber i har slettet beskeden

[ENG]
Today I was made aware that my brand, more specific my domain name was used in a very negative way targeting users with spam regarding Counter Strike gambling.
Please be aware that I have nothing to do with this and if you have any information about who is behind this attack on my name i beg you to send me hard evidence so I can go to the proper authorities with it.

I’ve already contacted Discord support, and asked them to delete the user and block any usage of my domain in a username, as I do own the domain.

If you were one of the unlucky I just want to say, even though I had nothing to do with it, sorry! I hope you didn’t click on anything in the message and just deleted it

https://cdn.discordapp.com/attachments/778753946280919111/778755277800996864/unknown.png

Comments

comments are closed.

Affiliates

© Broadcast   |   Wordpress Theme lovingly built by StreamWeasels.